<body><iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=8076742059755845825&blogName=PIECE+OF+HEAVEN&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLUE&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Flov-ebites.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Flov-ebites.blogspot.com%2Fsearch"; marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
I don't wanna live my life without you...
MOJI LINKOVI
Najvaznije u zivotu:

-Bog & Vjera -Obitelj -Prijatelji -OnDesinger <3
Armina
12793


Don't live without you.<3
postovi

<
14.07.2010.

Jos Jedan u Nizu :)

Friends Forever & Ever !

Eh Dragi moji nesto ssam od jutros raspolozena za postove,iako neznam o cemu bi pisala,prvo sto mi sad pada na pamet je prijateljstvo i zabava !! Imam najbolju prijatteljicu od petog razreda,ali je ono bas najbolja,njoj mogu reci sve,sve moje probleme i tajne i one najvece,neki govore nema pravi prijatelja e ja kazem da ima i uvjerena sam u to ! Ona je samnom bila uvijek,ama bas UVIJEK,i u dobru i u zlu,i posvadali smo se od kada se znamo mozda samo 2-3 puta i too bezz i ja sam uvijek kriva i to na dan i nekoliko sati..Ma nemozemo jedna bez druge,stalno se cujemo,ona me uvijek razumije i kad sam gruba prema njoj,nikad se ne ljuti na mene,ja stvarno nemogu vjerovati da imam tako nekog pored sebee,ii sta god treba ona je tu da pomogne,stvarno je super osoba! I bili su tu jos neki dolazili,prolazili,ali niko kao ona,samo je ona uvijek ostajala,svi ostali se mjenjali i stvarnoo je puno volimm :)


http://www.desicomments.com/dc/13/31121/311211.jpg

Uhh druga stvar koja mi je pala na pamet je  ZABAVA,ja sam uvijek za,i jos ako je dobro drustvo huhu,ii volimm punoo obilaziti mjesta,setat po drugim gradovima,to moja naj prijateljica i ja uvijek radimoo..Hehe citala sam neki dan bas o SMAKU SVIJETA 2012. i da vjerujem da ce se nesto dogodit a sad sta neznam,ali sta god da se dogodi Boja je volja,i zato sam odlucila da jos vise uzivam u zivotu,da zivimm al bas ono,jer ko zna sta ce se desit,neki ce sigurno reci je luda i glupa kad u to vjeruje,a ako ne vjerujete malo istrazite na net-u i vidjecete da zaista sve nekako ima smisla,sto tvrde i skoro svi naucnicii ! Zato Uzivajte U Zivotu,Jer Nikad Neznas Kad Je Stvarno Kraj! :)

http://farm4.static.flickr.com/3275/2909306367_d907d03127.jpg

>