<body><iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=8076742059755845825&blogName=PIECE+OF+HEAVEN&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLUE&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Flov-ebites.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Flov-ebites.blogspot.com%2Fsearch"; marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
I don't wanna live my life without you...
MOJI LINKOVI
Najvaznije u zivotu:

-Bog & Vjera -Obitelj -Prijatelji -OnDesinger <3
Armina
12358


Don't live without you.<3
postovi

<
25.07.2010.

Niko kao tii !! (L)

Volim te,samo s tobom mogu da ostvarim svoje sne..

                   Zelim da si tu uz mene,ma kako god da krene...!


Rekao si mi: "Ako treba,dacu i zivot za tebe",a neznas da bi tako izgubila svoj zivot,jer moj zivot si ti ! I osjecam da se svaki dan sve vise zaljubljujem u tebe,tvoju licnost,tvoj osmijeh,tvoje sve ! Niko se kao ti nije brinuo o meni,niko kao ti me nije volio ! I da upravu si : Zivot je okrutan,jer nas razdvoji ! Valjda moramo i to proci pa da budemo onda sretni ! Rekla sam ti da bi voljela zaspati i probuditi se u 10 mj.kad ti dodes,jer svaki dan mi sve vise nedostajes !


VOLIM TE,jer ti to zasluzujes ! <3

Ali ti si mi reko :"Neboj se opet cemo mi biti skupa " ..te su mi rijeci utjeha,i vjerujem u njih,vjerujem u to ---->Nada zadnja umire !

                   Cekam te,jer znam da ces doci !

"Ti si mi sve,sve sto mi je ostalo u zivotu,voljet cu te citav zivot vjeruj mi,ti si moj Andeo preslatki " ..tvoje rijeci mi daju nade i snage da idem dalje,da ne mislim na proslost !

Eh kad bi znao koliko te volim!

"Andele moj,ja tebi vjerujem,a volim te vise nego ti mene "..kad bi znao koliko te volim nikad ovo ne bi rekao,ali izgleda da i ti mislis kao i ja !

>